Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2011 09:28 - Когато се подиграваш на някого
Автор: gavra Категория: Забавление   
Прочетен: 9638 Коментари: 12 Гласове:
6

Последна промяна: 07.09.2011 15:53


Животът е труден. Животът те мачка. Животът те учи... че когато някому се подиграват, е заслужено.

Законът на джунглата. Естествен подбор. По-силният оцелява. Този, който е имал много, ще му се дава още повече. Този, който няма, ще му бъде взимано още повече.

Тъп си? Грозен? Хърбав? Ошкумбен? Бавен? Изоставен? Малтретиран?

Сам си си виновен...

...Защото съществуваш.

Не защото си го допуснал - това е извън контрола ти.

А защото те има, и ти просто си прецакан.

Това е гладиаторската арена. Всеки крайник е шанс, всяка грешка - гангрена.

Ако не внимаваш с кого се любиш, един по един, до един ще ги загубиш.

Тук държа да плювна, че ми харесва да се подигравам на много неща и никога не съм се чувствал виновен, задето съм наранил някого. Вярвам че всеки си заслужава всичко което му се случва. Това не е китайско (евтино) оправдание.

От 9-ти до 12-ти клас всекидневно, религиозно осмивах обкръжението си чрез култови вербални иронизации, илюстрирах преувеличените им каръкщини в комикси и дори бях записал над 5 песни, посветени само на един от тези провалящи се персони. Една от тях дори проби 1500 прегледа във vbox, когато я изтрих.

В други сайтове бях публикувал повече от 150 статии за разни каръкщини, институции и жалкари, които наплювах, които в период от 2 години набраха здравословната бройка от общо 150 000 прегледа.

Пиша това, защото в момента отново съм въвлечен в поредната black ops шпионска манипулация с (благородна) цел да върна един заблуден жалкар на земята и да спра евентуалния лош физически развой на събитията, като прецизно канализирам насъбралата се към жалкаря омраза във вербални обиди, отправени към него, и по този начин бавно да спадне напрежението от узрялата гнойна пъпка.

Аз бях подигравача в час. Нямах никаква мяра, просто плюех си в захлас.

И не се гордея с тези дела. Обичах да се подигравам на човешките тела.

И не само - с всичко се гаргарах. Много люде оскверних но въобще не пострадах.

Добър съм в това да се ебавам. Такъв ми е характерът - така се забавлявам.



Партньори:

http://teniskishtampi.blog.bg

http://teniskishtampi.free.bg
http://procab.free.bg





Гласувай:
6



1. rpatel - Направо си жалък! Защото нали зн...
25.02.2011 09:47
Направо си жалък! Защото нали знаеш, кой най-често се подиграва с околните, глупакът с ниското самочувствие, който чрез агресия се опитва да отклони вниманието от собствените си комплекси. Така, че продължавай да се гордееш с невероятните си способности да усмиваш хората. :-)) Аз мога само да се усмихна.
цитирай
2. gavra - Жалкареене
25.02.2011 09:59
Забравих да вметна и за засегнатите жертви с ботските обяснения, но това по-нататък. Не върви да сравняваме неспособността за вербална самозащита и талантливата иронична подигравка, която по някой път излиза от мяра.

Да не можеш да отвърнеш на нападка и да си беззащитен глистопитек е вече съвсем жалко, особено когато одупен пред публика, в зенита на предсмъртния си хрип процепиш през пяната някое банално оправдание, намекващо комплексите на подиграващия се.

Не става въпрос за дебилни подигравки в стил "хъхъ майка ти... (позитивна/негативна добавка)"
цитирай
3. sestra - Напомпана работа и навафлена
25.02.2011 15:39
Ти съзнаваш ли, че ти харесва да се изявяваш на чужд гръб, което си е чист провал от погледа на всеки, ама всеки вид професионализъм? Я се отдай малко на съзнателно самоожалкаряване - ето тоя разказ ще е интересен.
цитирай
4. gavra - Не бих нападнал човек, който не си го ...
25.02.2011 16:09
Не бих нападнал човек, който не си го е заслужил. Описаните персонажи се величаеха един над друг, публично изявяваха позиции и не зачитаха чуждите интереси, което ми дава зелена светлина да се отнасям с тях по същия начин.

При това, нека се отбележи, аз не излагах моите иронии публично, а само в кръга от осмивани хора (4 до 5 човека).

В другите случаи, когато лицето имаше повече авторитет сред много хора и нямаше налице себеусещане, чувство за срам или мяра, трябваше да се използват други методи - чрез публиката му.

В крайните случаи, когато се стигаше чак до писане на статии, разбира се, влагах цензура и заменях имената, както и преувеличавах небивалиците. Да подчертая, че сайта поощрява изкривената информация, за да не се стига до съд.

Накратко - на единичния карък - насаме или сред няколко много близки, с които се чувства комфортно в повечето ситуации. На известния карък - чрез публиката, която сам си е подбрал.

Аз дори помагам на тези от втория тип, да видят кои са хората, които биха застанали зад тях когато трябва да ги защитават. Също така лицемерието се обръща в активно действие и напрежението спада без фатални сцени.
цитирай
5. sestra - Схващам донякъде...
25.02.2011 19:30
но така не се ли изморяваш адски много?
цитирай
6. gavra - Когато ти идва отвътре, не можеш да ...
27.02.2011 16:45
Когато ти идва отвътре, не можеш да се измориш. То ти е нещо като крайник и не хаби излишни ресурси - например някъде бях чел, че негрите имат допълнителни съединения на глезена, които им помагат да тичат по-бързо и за тях не е проблем да покрият по-голямо разстояние за по-малко време. Докато някой бял бързо би проточил пяната.
цитирай
7. mafani - 9-12-ти клас? Хаха! Ей, веселяк!
14.03.2011 23:51
Абе, лошо че вече няма наборна военна службица, да видиш как се осмиват старите кучета.

Душко, вие имахте ли час по психология в училище? Ако да, потърси специалист по таковЪтЪ да си поговорите. :-)

И ти викаш като съм хърбава, да си тугля ножа ли?

Ей, много луд народ, много!
цитирай
8. gavra - Жени за военна служба да не ми гов...
15.03.2011 13:21
Жени за военна служба да не ми говорят, а още по-малко съм тръгнал да се подигравам на дами и то слаби.

Говорим за попрекалило забавление, а тук все го избивате на ботски отговори. Никой не можа да формулира теза базирана на нещо повече от раздразнение от горенаписаното, породено от някогашно си време, когато сте били засегнати по подобен начин.

Въобще не виждам връзка между жалкареенето и ниското самочувствие, които да подтикват човек да се подиграва? По-скоро този жалкар с комплексите би се разциврил и би бил постоянен обект на подигравки и пошляпване не само от един човек, а от всички околни. Ако си пъден и осмиван, нещо не е наред с теб.
цитирай
9. анонимен - edno vreme biah na tvoiata "visota"
30.06.2011 23:44
no vsichko se vryshta troino v toia jivot
цитирай
10. анонимен - Я качи твоя снимка - да те видя,
08.12.2011 19:38
че да те подхвана!
А на военната служба наш как й разбирам,
ама искам ти да си ми подчинен!
цитирай
11. krumbelosvet - Има детска жестокост.
15.04.2016 15:18
Тя рядко има жестоки последици. Но да проявяваш детска жестокост в зряла възраст, си е бавно развитие. В първобитното племе нямаше да оцелееш дълго. И сега рано или късно ще си намериш майстора.
цитирай
12. lastinline - Навремето във филма "Баш м...
14.07.2022 12:03
Навремето във филма "Баш майстора"Славчо Пеев каза на майстора: И ти си сложна личност, майсторе и се обърна и извика към майка си: Мамо и той бил сложна личност.

Ние сме забележителен народ, добавям днес.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gavra
Категория: Забавление
Прочетен: 128979
Постинги: 20
Коментари: 84
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031