Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2010 22:51 - САЩ и Русия = Рим и Византия на XXI век?!
Автор: gavra Категория: Забавление   
Прочетен: 2876 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 12.12.2010 22:59


С моят исторически лаизъм ще ви поднеса моята теория за повтарящата се история.


Всеки средно прост човек съзира в Иракската окупация нов кръстоносен поход. Библията повелява, "не убивай", "не кради", затова папата, като истински католик, пращал в средновековието верни христиени да колят и крадат земя от клетите араби.

Така е и сега. Пишката на католицизма е пораснала и сама се шмуга в гъза си. Дайте да изтребим гейовете и астролозите! Ама иначе сега ще разрешим междугейските бракове и всеки ден ще пускаме паганските еретически хороскопи...

Тоя папа защо не вземе да се набучи на гегата си?

Дотук с пораждащата язви омраза.

Сега към темата - САЩ е господар на Земята. Американците са тъпи католици, немалка част протестанти, както и мормони (moron-и). В тъпамериканската тъпелевизия винаги ни представят прилежното им общество от вярващи олигофрени, които вместо да ядат, благодарят на кой знае кое по-развито от нас извънземно, което е дегизирало кораба си като облак и с високоговорител се е представило за Бог...

Та... САЩ е новият Рим - било политически, колонизаторски, културно (мултикултурно), военно... Както и да го слагате. Елитът, командирите, всичко е при тях, другите сме робски провинции.
Английският се е превърнал в латинския на XXI век. Без него не можеш да си намериш добра работа в дълбините на Империята. Той ти трябва, за да общуваш с другите роби от провинциите.

В Русия пък се мести православният център. Това е новата Византия, която преди ни овасалва... Комунизмът "случайно" да ви навява на овасалване?! Историята се повтаря. А дрезгите на Русия с Афганистан? Византия и мюсюлманите, anyone?
Бяхме роби на Византия, на Русия... Сега ако наистина историята следва определен цикъл, отнейде трябва да навлязат мюсюлманята и да заличат и тях, и нас.

Четете ли за мюсюлманите в Европа, ОСОБЕНО Скандинавия?

В историята преди надали е имало чак такива хайки в Скандинавия, но хайде... Може да има цикличност, но не е речено да е на същите места и със същите хора. Просто сходностите са прекалено много.

Тук вече се губя в морето от сравнения и ще ъпдейтвам по-късно, ако ми помогнете с някои исторически моменти. Това наистина е интересен спорт. Ако разберем какво е сринало Римската империя, можем да отгатнем какво ще срине и САЩ.

Дори да няма такава окултна духовна последователност и кармична обремененост... Флагът може да е различен, но методите са едни и същи, предавани напред в поколенията. Замислете се!



Гласувай:
3



1. alchemist - Какво е сринало Римската империя ли?
13.12.2010 17:56
Мързела на римляните които не искали да се ходят на война, затова управниците се принудили да търсят попълнения от други народи. Разгула достигнал една от най-високите си точки, некадърните императори и др.
цитирай
2. анонимен - "Рим" и "Визан...
15.01.2012 11:06
"Рим" и "Византия" са едно и също нещо, бе, "историко". Що си напъваш втората гънка с неща, за които се иска повечко ум, много четене и още повече мислене - и трите ти се губят...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gavra
Категория: Забавление
Прочетен: 129367
Постинги: 20
Коментари: 84
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930